Kajsa Kavat i skoltidningen

Jag är så stolt över Kajsa Kavat, här intervjuad i skoltidningen!


Gäddhuvudet

Var nyss ute och cyklade med döttrarna. Sonen cyklade till och med i blixt och dunder genom skogen för att hämta sin lillasyster.  Här hittar lillan gäddhuvudet som någon spikat upp nere vid sjön:


Mormors hjärta

Här är min lilla dotterdotter på rätt plats mellan mormor och morfar!


Rådjur och hackspett

Idag såg vi ett rådjur nere vid sjön, och en hackspett på riktigt nära håll.

Estrid

Var på bio i Täby centrum i morse och såg filmen om vikingakvinnan Estrid. Hon bodde i Täby på 1000-talet och var farmor till Jarlabanke. Fick träffa stjärnan i filmen också, hon som spelar Estrid i verkligheten! (Här kan du se en kortare variant av filmen om Estrid)


Talangjakt

Mina begåvade barn uppträdde på skolans talangjakt igår.
Rakel dansar på bilden och Viking visar här hur man hanterar en diabolo:






En bäver!

Jag mötte en bäver i morse när jag cyklade till tåget! Den sprang fram när jag cyklade över bron närmast Hästängen nere vid Rönningesjön. Vad stora de är!

Smulmammans design

Ni som är i Vallentuna kan titta in på Snöflingan leksaker och köpa en tvättrådsmjukis med Smulmammans design. Det är min dotter Jannika som tillverkar dem! Jag kommer ihåg att hon bara ville leka med tvättråden när hon var liten, själva leksakerna brydde hon sig inte om...






Älgkalv

Om du tittar noga är det här ett bildbevis på att vi såg en älgkalv vid Arninge! Egentligen var de två, men det var bara en som fastnade på bild.


RSS 2.0