14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



13e bilden: Du och någon klasskompis.

Det var ett tag sen jag hade klasskamrater!


Barnbarnvakt

Var barnbarnvakt idag en stund och hälsade på i Vallentuna.


Ute i vårsolen

Har varit ute i vårsolen hela dagen med alla mina fyra flickor!





12e bilden: En bild på din vardag

Lillan rostar våfflor i brödrosten, vi har gräddat ett helt lass som ligger i frysen.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.



10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Johnny och Robban skötte korvgrillningen ikväll!


 


9e bilden: Någon i din släkt.

Det blev korvgrillning i kvällssolen vid Gribby beach.




Rönninge by

Barnen på Rönninge by, som alltid.




Lillan hälsade på

Lilla barnbarnet kom på besök idag!


Stolt morbror

Här är en stolt morbror med babytäcket han sytt på slöjden!


Djurgården- AIK 0-0

Kom nyss hem från Råsunda. Det var tyvärr mer drag i publiken än på planen. Bäst var när vi sjöng: Inatt jag drömde något som jag ofta drömt förut, jag drömde vi tog SM-Guld och djurgårn åkte ut!

Allt i ett-kyckling på plåt

Idag var det kyckling på plåt till middag:  



Ingredienser

6 kycklingklubbor (ca 1,6 kg)

900 g potatis

1 hel vitlök

2 rödlökar

3 paprikor

1 1/2 dl kalamataoliver

1 msk torkad oregano

150 g fetaost

1/2 kruka oregano till garnering

olivolja, flingsalt, svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°C. Skär potatisen i 1/2 cm tjocka skivor. Dela vitlöken i klyftor men behåll skalet på. Skala och skär löken i klyftor. Dela, kärna ur och skär paprikan i klyftor.
2. Blanda potatis, grönsaker och oliver i en långpanna med bakplåtspapper. Ringla över 2 msk olja och blanda runt.
3. Lägg kycklingklubborna ovanpå grönsaksblandningen. Pensla kycklingen med 2 msk olja. Strö på oregano. Krydda kyckling och grönsaker med 1 msk flingsalt och 1 tsk peppar.
4. Ställ in i mitten av ugnen 35–40 minuter. Kontrollera att klar köttsaft sipprar ut när du skär i tjockaste delen på kycklingklubban. Smula över fetaosten och garnera med oreganoblad.

Buffé nr 1 2011, sida 25


Kajsa kavat

Kajsa kavat har en ny frisyr idag!


RSS 2.0